Conf.dr. Paul Stelian COCIOC
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

conferenţiar universitar, Universitatea "Babeş-Bolyai"

 

Proiect semestrial

Cuprins:
- Partea 1 (termen de predare: 4 mai)
- Partea a 2-a (termen de predare: 18 mai)
- Partea a 3-a (termen de predare: 8 iunie)

10% din nota finala!

fişierele le puteţi vizualiza/descărca mai jos:
(515.05kB)
Tabelul contine numele in limba engleza a tarilor, asa cum figureaza acesta si in bazele de date ce vor fi indicate drept bibliografie. Va rugam ca in proiect sa folositi denumirea recunoscuta din limba romana.
(35.55kB)
Prezentare generală. Specificati si un curs de schimb recent intre moneda tarii repartizate si o moneda de referinta (euro sau dolar) in cazul in care BNR nu coteaza respectiva moneda. Termen de predare: 4 mai. Punctaj: 1 p. pentru predare la termen; 0,5 p. pentru predare la o data ulterioara (pina la sesiune); 1 p. pentru continut.
(84.61kB)
Indicatori macroeconomici. Termen de predare: 18 mai. Punctaj: 1 p. pentru predare la termen; 0,5 p. pentru predare la o data ulterioara (pina la sesiune); 3 p. pentru continut. - Nota: pentru a obtine datele despre tara repartizata folositi linkul indicat sub fiecare tabel, apoi apasati pe INDIVIDUAL ECONOMIES si cautati tara
(75.1kB)
Creştere economică, inflaţie şi şomaj. Termen de predare: 8 iunie. Punctaj: 1 p. pentru predare la termen; 0,5 p. pentru predare la o data ulterioara (pina la examen); 2 p. pentru continut.
(59.68kB)
Mic dicţionar englez-român de termeni întâlniţi în bazele de date indicate
Baze de date economice: